Specialist in Carbon & Glasvezel

ATC Composite Solutions is dé specialist op het gebied van koolstofvezel- en glasvezel buizen en profielen en lichtgewicht componenten. Wij leveren een groot assortiment standaard koolstofvezel- en glasvezel buizen en staven uit voorraad maar produceren ook op wens van de eindgebruiker. Dat betekent dat wij de opbouw van het vezelpakket kunnen afstemmen op het ontwerp van het eindproduct en daarbij de keuze hebben uit verschillende harssystemen en diverse kwaliteiten koolstof- en glasvezels.


De klant ontzorgen door het leveren van een halffabricaat of een compleet samengesteld eindproduct is een belangrijke activiteit van ATC Composite Solutions. Of de klant levert ons de benodigde onderdelen aan of wij verzorgen het, aan u de keuze. Wij doen het graag voor u. Door samenwerking met vaste partners uit ons netwerk laten wij onze profielen bewerken middels verspanende bewerkingen als draaien, frezen, boren en slijpen.


Naast het leveren van buizen en profielen bouwt ATC Composite Solutions fantastische lichtgewicht producten die uit onze carbon- of glasvezel buizen samengesteld zijn. Voorbeelden hiervan zijn diverse telescopische buizensets voor toepassingen in de glasbewassing, hoogtefotografie en lichtgewicht stelen voor gereedschappen in de bouw en bosbouw. Compacte en superlichte oplossingen voor een hoge productiviteit en met een zeer professionele uitstraling.