Over ATC

ATC Composite Solutions is een jonge, dynamische onderneming gevestigd in Genemuiden.

Wij houden ons bezig met het ontwikkelen en samenstellen van hoogwaardige lichtgewicht composiet producten die zijn samengesteld uit koolstof- of glasvezel profielen en platen. Deze supersterke lichtgewicht buizen en andere profielen lenen zich er uitermate goed voor om innovatieve producten te bouwen die in uiteenlopende bedrijfstakken zijn toe te passen.

Door de jarenlange ervaring met de productie van carbon- en glasvezel profielen te combineren met de kennis van metaalbewerking is een prachtige basis ontstaan voor het bedenken en maken van innovatie lichtgewicht componenten die toe te passen zijn in vele bedrijfstakken.

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij producten samen welke opgebouwd zijn uit koolstofvezel of glasvezel buizen of profielen. 

Door samenwerking met vaste partners uit ons netwerk laten wij onze profielen bewerken middels draaien, frezen, boren en slijpen.

In veel gevallen verzorgen wij ook het spuitwerk en leveren daarmee de mooiste eindproducten af.

Daarnaast kunt u bijna alle denkbare carbon- en glasvezel buizen bij ons bestellen. Standaard profielen uit voorraad, maatwerk vaak al binnen enkele weken.

Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een oplossing of wanneer u gewoon meer wilt weten over composieten, wij helpen u graag verder!